Vår företagsidé

Smart, Flexibel, Nytänkande

I snart tjugo år har vi jobbat mot smartare, flexiblare och bättre lösningar som även skall vara gångbara för framtiden. Detta rör allt från verktyg, service och de praktiska detaljerna som rör dig som kund. Vi är ett relativt ”litet” företag som har starka rötter i ett genuint intresse för motorer av olika typer.

Verkstad

I verkstaden servas och repareras bilar av nästan alla märken, nya som gamla. CB Däck & Bil använder originalreservdelar eller om kunden önskar, från Autoexperten och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok stämplas med CB Däck & Bil; stämpel vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. 3 års garanti på alla reservdelar som inköps via Autoexperten.

Hur vi jobbar

Vi kommer inte att skriva på hemsidan att vi tar ”alla” jobb, vi kommer naturligtvis att ta ”alla jobb vi klarar av”. Med det som utgångspunkt i vår verksamhet, ger det en trygghet för oss men även för dig som kund. Detta kan bero på olika faktorer, det kan vara allt från specifika maskiner; kräver speciella verktyg, delar eller miljö som vi inte har tillgång till, då måste vi tyvärr tacka nej.
Det absolut enklaste sättet att ta reda på om vi kan utföra ett jobb, är att ringa och fråga oss personligen, eller skicka ett mail. Vi har ingen kontorspersonal för närvarande, så det bästa är att ringa. Öppettider och telefonnummer finns att hitta under fliken ”kontakta oss”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *